Softshell -takit

Katso Softshell-takit tuoteluettelosta

Softshell on materiaali, joka tarjoaa käyttäjälleen täydellisen liikkumavapauden. Softshell-vaatteet ovat tuulen- ja vedenpitäviä, ja ne hengittävät erittäin hyvin. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaiseti aktiviteetteihin, jotka vaativat harrastajaltaan vielä vähän lisää rutistusta. Kangas koostuu pehmeästä ja joustavasta kolmikerroksellisesta laminaatista. Materiaali kuivuu erittäin nopeasti.


STIRLING 139015

Toiminnallinen takki vettähylkivästä materiaalista. Takin ulkopuoli on bondattu polyesteriripstopilla ja spandexilla, vuori lämmittävää mikrofleeceä. Täyspitkä vetoketju edessä. Kaksi vetoketjullista sivutaskua. Joustava lukkokiristin helmassa.
Materiaali: päällinen 96% polyesteri, 4% spandex, vuori 100% polyesteri
Koot: S - XXL (Saatavana myös naisten malli, Stirling Lady 139016)
Värit: musta, grafiitti, punainen, vaaleanvihreä


GERALDTON 139017

Toiminnallinen liivi vettähylkivästä materiaalista. Liivin ulkopuoli on bondattu polyesteriripstopilla ja spandexilla, vuori lämmittävää mikrofleeceä.
Materiaali: päällinen 96% polyesteri, 4% spandex
Koot: S - XXL (Saatavana myös naisten malli, Geraldton Lady 139018)
Värit: musta, grafiitti, punainen, vaaleanvihreä

pilberra 131008

Softshell -pusakka on vettähylkivä ja tuulenpitävä, mutta silti hengittävä. Hyvin leikattu malli, jonka takakappale on pidennetty. Täyspitkä veoketju edessä, kaikki näkyvät vetoketjut ovat eriväriset kuin pusakan kangas. Kaksi sivutaskua, hihassa korttitasku, vetoketjullinen povitasku, irrotettava ja säädettävä huppu. Muotoonommellut hihat, tarranauhalla säädettävät hihansuut ja lukkokiristin pusakan helmassa.
Materiaali: 83% polyesteri, 17% spandex
Neliöpaino: 290 g
Koot: XS - XXL
Väreinä: musta, hopeanharmaa ja punainen


Tulsa lady 150863

Naisten soft shell-takki, kontrastivärinen mikrofleecevuori. Tuulta ja vett' hylkivä. Säädettävä huppu ja hihansuissa tarrakiinnitys. Hupussa ja helmassa stopparilla.Rinta-,etu- ja hihataskut ja yksi sisätasku.

Materiaalli:95% polyesteriä, 5% spandexia / Vuori: 100% polyesteriä / Neliöpaino: 290g / Konepesu: 30c / Koot : S-XXL / Värit: musta,harmaa,vihreä,tumma beige, oranssi, punainen
Tulsa 150862

Miesten soft shell-takki, kontrastivärinen mikrofleecevuori. Tuulta ja vettä hylkivä. Säädettävä huppu ja hihansuissa tarrakiinnitys. Hupussa ja helmassa kuminauha stopparilla. Rinta-,etu- ja hihataskut ja yksi sisätasku.
Materiaali:95%polyesteriä, 5% spandexia
Vuori: 100%polyesteriä
Neliöpaino:290g
Konepesu: 30c
Koot: S-XXL, 990 musta: S-XXXL
Värit: musta,harmaa,vihreä,tumma beige, oranssi, punainen


alvin 5021033 ja annie 5021017

Soft shell -takki, hengittävä sekä vettähylkivä ja tuulta pitävä. Vetoketjut etutaskuissa, säädettävät hihansuut. Siistit saumat sivuilla. Ohuempi kuin muut soft shell takit. Naisten malli kevyesti muotoon ommeltu.
Materiaali: 90% polyesteri, 10% spandex
Koot: S - XXL
Väreinä: musta ja hopeanharmaa